Të fyer e të poshtëruar

Të fyer dhe të poshtëruar, romani që u shkrua me një frymë të vetme dhe që arriti të pushtojë zemrat e rinisë. E çuditshme, po me një frymë lexohet dhe zemrat e rinisë kudo në botë i ka të pushtuara.

Kategoria

11.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

375

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9992766729

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë