Të ditës që jeton vendi im

Format e investimeve janë sa të shumëllojshme aq dhe të larmishme, sa të hapura aq dhe të mbuluara. Një nga format më të vjetra dhe që mendohet akoma në mëndjet primitive të njerëzve të sotëm, është investimi nga taksat. Në fakt kjo formë primitive, kish kohë që ishte zhdukur nga skena financiare moderne, por që u rifut përsëri në skenë pas Krizës së Madhe, sic u quajt kjo e këtyre viteve. Në fakt kjo skenë vazhdonte dhe vijon akoma në vendet e botës së tretë e të prapambetur siç është Shqipëria dhe disa vende të Afrikës

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Pjer Thomas

Numri i faqeve

300

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928033321

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë