Testamenti

Në një zyrë në Virxhinia, një burrë i pasur dhe i moshuar po rishkruan me tërbim testamentin e tij. Me vdekjen që i rri mbi kokë, Troi Filani kërkon t’u dërgojë një kumt fëmijëve, ish bashkëshorteve dhe të favorizuarëve të tij; kumti do të nxisë një betejë të ashpër gjyqësore dhe do të ndryshojë shumë jetë njerëzish.

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John Grisham

Numri i faqeve

541

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

978999275091X

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë