Uliksi

Megjithë përthyerjet që pëson gjatë përkthimeve ( dhe natyrisht çdo përpjekje për t’i konvertuar dredhitë idiosinkratike të Joyce – it nuk shkojnë larg) Uliksi ka patur në letërsi një efekt që s’mund të krahasohet).

15.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

James Joyce

Numri i faqeve

777

Shtëpia botuese

Zenit Editions

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995678708

Rreshti

A

Kolona

8