Unë më parë se ti

Lexuesit e kishin cilësuar si një roman i cili të jepte një pasqyrim krejt tjetër të jetes dhe problemeve të saj. Në qender të romanit ishte një vajzë e cila në mënyrë rastësore gjendet pranë një njeriu me aftësi të kufizuara. Kaq mjafton dhe lexuesi ti besojë Jojo Moyes. Lexuesi lodhet pak në fillim sepse duket pa ritëm por sapo arrin në faqet ku autorja mbaronte retrospektivën dhe kthehej në gjendjen aktuale, rreshtat të gllabërojnë. E lexon brenda natës për shkak të kuriozitetit që autorja të imponon në çdo rresht

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jojo Moyes

Numri i faqeve

391

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928031730

Rreshti

A

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë