Zgjedhja

Gjatë viteve, Nicholas Sparks ka ngazëlluar lexuesit me historitë e tij të bukura dhe prekëse. Ai i rikthehet talentit të tij të pakrahasueshëm me një romancë të re për dashurinë e gjetur dhe të humbur dhe vendimeve të cilat ne shpresojmë të mos i marrim kurrë.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

406

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995611895

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë