Kënga e fundit

Veronika Mileri, që të gjithë e thërresin Roni, është shtatëmbëdhjetë vjeçe, jeton në Nju Jork, frekuenton klubet më trendi të qytetit dhe është e bindur se është një vajzë e pavarur. Gjer në çastin kur gjendet për të kaluar verën në Uilmington, në Karolinën e Veriut, me të atin Stivin, ish-mësues pianoje dhe koncertist, i cili e ka braktisur familjen tashmë prej vitesh. Është kjo arsyeja pse Roni e urren, deri në atë pikë sa nuk dëshiron më të ketë të bëjë fare me të.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nicholas Sparks

Numri i faqeve

471

Shtëpia botuese

Bota shqipetare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928000521

Rreshti

A

Kolona

20

Poashtu mund të ju pëlqejë