Vepra e plotë në prozën e shkurtër

“Kur hyn në veprën e Kafkës, ke kaluar një prag që s’ka të bëjë më me jetën e përditshme, me njohuritë e tua historike, filozofike, psikologjike. Ti ke hyrë thjesht në botën e tij ashtu siç hyn bie fjala në botën e mitologjisë greke kur merr në duar një përmbledhje me mite të lashtësisë, ose sikurse lexon Dhiatën e Vjetër dhe të Re, por pa pjesët e tjera moralizuese apo didaktike

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Franz Kafka

Numri i faqeve

535

Shtëpia botuese

Fjala

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928176134

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë