Kështjella

I mbetur i papërfunduar nga Kafka në vitin 1922 dhe i papublikuar deri në vitin 1926, dy vite pas vdekjes së tij, Kështjella është tregimi i bezdisshëm e K-së , i luftës së pamëshirshme dhe të kotë të tij, me një me një autoritet të padepërtueshëm, për tu qasur në Kështjellë.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Franz Kafka

Numri i faqeve

334

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994302925

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë