Viti ’93

Kryevepra e fundit në prozë e këtij autori të shquar, i kushtohet temës së revolucionit francez. Në një sfond të pasur historik me ngjarje dinamike e intensive, Hygoi paraqet madhështinë e gjithçkaje që ndodh në Francën e asaj kohe. Romani shquhet për karakterin epik të tregimit, episodet dramatike dhe figurat, që vizatohen të gjitha si hallka të veçanta të epopesë së madhe të revolucionit dhe që mishërojnë idenë e autorit në gjerësinë dhe thellësinë e saj.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Viktor Hygo

Numri i faqeve

324

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9992731486

Rreshti

A

Kolona

18