Xheni Gerhardt

“Xheni Gerhardt” doli në dritë në tetor të 1911. Drajzeri pati heshtur si romancier për më se dhjetë vjet, pas një sërë fatkeqësish që iu desh të përjetonte mbas botimit të romanit “Motra Keri”. Duke u marrë me gazetari, Drajzeri përpunonte mendimet për këtë krijim të ri dhe mblodhi për të një sasi të madhe e të rëndësishme materialesh.

Kategoria

8.30

Infromacione shtesë

Autori i librit

Teodor Drajzer

Numri i faqeve

441

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992777954

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë