Motra Keri

Romani “Motra Keri” qëndron krejtësisht jashtë sferës së historive dhe përshkrimeve që na japin librat e zakonshëm. Ai lë pas vetes mbresa të pashlyeshme madhështie, dinjiteti dhe hapësire epike. Ky libër nuk është një përjetim apo roman në kuptimin e thjeshtë të kësaj fjale; ai është edhe psalm i jetës, edhe një kritikë e fuqishme ndaj saj.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Teodor Drajzer

Numri i faqeve

589

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994344253

Rreshti

A

Kolona

13

Poashtu mund të ju pëlqejë