Zambaku i detit

Është verë. Dy vajza franceze, Vanina dhe Zhuljeta shkojnë në jug të Sardenjës për pushime. E kalojnë kohën në plazh, not, diell dhe rërë. Një djalosh italian, i zeshkët dhe i bukur, i sheh nga larg, çdo ditë, pa u afruar. Është Vanina që do t’i flasë atij.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Andre Pieyre de Mandiargues

Numri i faqeve

110

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103772

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë