12 vjet skllav

Dymbëdhjet vjet skllav, rrëfimi i Solomon Northap, qytetar i New Yourk-ut, që u shit në skllavëri dhe u mbajt në robëri për 12 vjet në Luiziana. Historia e vërtet e një njeriu të lirë, mëkati i të ciliti ishte vetëm… Njerëzit mund …. të ligjërojnë përciptazi nga kolltuku ku rrinë, lidhur me bekimin që është padija dhe lezetet e jetës së skllavit; por pa çoje njëherë këtë të punojë në fushë me të – të flerë me të në kabinë – të ushqehet si ai me krunde; le ta shohin si frushkullohet, gjuhet, shkelet me këmbë, dhe ata do të vijnë me një histori tjetër për të treguar…

8.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Solomon Northap

Numri i faqeve

279

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928303349

Rreshti

A

Kolona

36

Poashtu mund të ju pëlqejë