15 ligjet themelore të rritjes

Ky libër i tretë, në serinë e Ligjeve të John Maxwell-it (pas librit 21 ligjet e padiskutueshme të lidershipit, me katër milionë kopje të shitura dhe librit 17 ligjet e padiskutueshme të punës në grup, me dy milionë kopje të shitura), do të të ndihmojë të bëhesh nxënës i përhershëm, potenciali i të cilit rritet vazhdimisht dhe nuk “shteron” kurrë: Zbatoji në jetë dhe shfrytëzo potencialin tënd.

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

John C. Maxwell

Numri i faqeve

344

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928004888

Rreshti

D

Kolona

3