Adibas

Lufta në Gjeorgji po shkon drejt fundit, por ende avionët luftarakë rusë fluturojnë në qiell, dhe disa, bomba që bien rrallë, nuk shkaktojnë dëme të mëdha… Shakoja, një gazetar i njohur cinik është duke vëzhguar masakrën dhe degradimin e reklamave të firmave të njohura në botë, se si po sundojnë në tregun kaotik të Gjeorgjisë. “Adibas” është një satirë tragjike që e vë gishtin mbi plagën e falsifikimit masiv të brandeve të njohura, seksit, dha masakrës që i bëhet konsumatorit vendas. Një “roman lufte, Pa luftë”, i vendosur në sfondin e një mashtrimi të madh dhe degradimit të individit.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Zaza Burchuladze

Numri i faqeve

171

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

978992806263

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë