Gruaja në 1000

Ky libër të çon në “udhëtim përqark botës”, i vendosur dhe i shtrirë në kohë të ndryshme… të njeh me historinë e një gruaje në ditët e fundit të jetës së saj…

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Hallgrimur Helgason

Numri i faqeve

578

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928061478

Rreshti

A

Kolona

37

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Gruaja në 1000"

Poashtu mund të ju pëlqejë