Ana Karenina

Madhështia e kësaj vepre nuk ka nevojë për tekst dhe as përshkrim. Thjeshtë, Ana, të cilën duhet ta lexojë çdo njeri që frymon dhe mendon, si një prej etaloneve rrezatuese të artit të fjalës

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

L. N. Tolstoi

Numri i faqeve

631

Shtëpia botuese

Neraida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995668969

Rreshti

A

Kolona

6

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Ana Karenina"

Poashtu mund të ju pëlqejë