Shtëpi kukulle

Libri “Shtëpi kukulle” është një nga dramat ku autori Ibsen ka arritur kulmin e realizimit të tij kritik. Problem i martesës, i marrëdhënieve në familje është një nga temat që trajtohet më shumë dhe me mprehtësi më të madhe. Ngjarja e dramës zhvillohet në Norvegji, në shtëpinë e avokat Helmerit, që është një nga personazhet kryesore të librit.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Henrik Ibsen

Numri i faqeve

124

Shtëpia botuese

Argeta -LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

9994330640

Rreshti

A

Kolona

8

Poashtu mund të ju pëlqejë