Burrat e vërtetë nuk thonë kurrë më fal

Në kohët e shpellave, njeriu i hershëm rrezikonte duke u treguar trim me dinosaurët, murtajën, mizëritë e karkalecave dhe ketrat fluturues njeringrënës për të siguruar mish për gruan dhe fëmijët. Kur njeriu i hershëm kthehej në shtëpi pas këtij udhëtimi rraskapitës gjatë të cilit rrezikonte jetën dhe kockat, përshëndetej nga pamja e gruas së hershme (hera e fundit që është përdorur fjala “e hershme” për një femër) në gojë të shpellës, me duart në vithe, që tundtte kokën e murmuriste “Ke harruar të mbledhësh dru për zjarr, apo jo?”

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jim Belushi

Numri i faqeve

326

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994344161

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë