Serotonina

Serotonina”, me magjinë e saj të papërsëritshme, mes ironisë thukëse dhe trishtimit të fshehur pas saj, është një vaj për jetën e vërtetë që po venitet relievit mahnitës të Francës. Houellebecq është zëri i qartë francez, që bën shpjegimin tronditës për Europën sot, por edhe të botës ku po jetojmë. Si përherë, edhe me këtë vepër, “profeti ogurzi” e parashikoi lëvizjen e “jelekëve të verdhë” disa javë përpara se ajo të shpërthente, siç ka ndodhur deri tani me veprat e tij

10.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Michel Houellebecq

Numri i faqeve

271

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928221339

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë