Dikur duhet të kem vrapuar mbi barin e butë

Shumë histori do të kenë kaluar të mitë dhe ato ndryshojnë e përzihen me njëra-tjetrën aq shumë,saqë nuk arrij të kuptoj se ku fillon njëra dhe ku përfundon tjetra . I kam bërë të miat ato histori, i kam huazuar, i kam zgjatur edhe më tej, mbase shumë , dhe pastaj i kam veshur rreth vetes si një mantel magjik i padukshëm ; por tani kam dëshirë të udhëtoj brenda në historinë time : fshati , lugina e fëminisë sime përballë një peizazhi , i cili për mua ka mbetur i fshehur.

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Carolina schutti

Numri i faqeve

135

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251060

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë