Dashnorë nga raca armiqësore

Nuk ekziston asgjë njëdimensionale në tregimet e Kristos Haxhipapasit, as në gjuhë, as në narrativë, as në tematikën e tij. Kjo tregon kujdesin e tij të vazhdueshëm dhe përpjekjen e vetëdijshme me krijimin, çka e bën veprën e tij tejet interesante. Ky vëllim rrezaton emocionalisht shpirtin qipriot, të mbingarkuar me pushtim, por në të njëjtën kohë posedon dhe pasionet “civile”

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Kristos Haxhipaps

Numri i faqeve

259

Shtëpia botuese

Neraida

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928227447

Rreshti

A

Kolona

32

Poashtu mund të ju pëlqejë