Dashnori japonez

“Ka pasione që ndizen si zjarre, derisa fati i mbyt me një të rënë të putrës. Por edhe në këto raste mbeten thëngjij të ngrohtë, që janë gati të digjen sërish sapo gjejnë oksigjenin”. Historia epike e dashurisë midis vajzës së re Alma Belasko dhe kopshtarit japonez Ikimei: një ngjarje që del përmbi kohën dhe endet lirisht nga Polonia e Luftës së Dytë Botërore në San Franciskon e ditëve tona.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Isabel Allende

Numri i faqeve

327

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994305841

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë