Dashuria nuk është kurrë e thjeshtë

Ajo studion për ekonomin në Bokoni. Ai inxhinier në Politeknik. Njihen dhe urrehen me shikim të parë. Por, për të kaluar provimin, janë të detyruar të bashkëpunojnë… “Anna Premoli është e aftë ta kalojë romanin rozë kombëtar në mjedise ndërkombëtare dhe ta ngulisë mirë në shpirtin e kohës sonë.”-La Repubblica.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Anna Premoli

Numri i faqeve

331

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928002501

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë