Dashuria që meriton

Pas suksesit me librin Akustikë e përkryer, Daria Bignardi na sjell një histori të fshehtë. Si mund të jetë dashuria, njëkohësisht forca më krijuese dhe ajo më shkatërrimtare? Çfarë jemi të gatshëm të humbim për dashurinë, çfarë jemi të gatshëm të rrezikojmë? A është e mundur që lumturia e plotë të shfaqet vetëm atëherë kur të pushton hidhërimi absolut?

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Daria Bignardi

Numri i faqeve

293

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994304370

Rreshti

A

Kolona

27

Poashtu mund të ju pëlqejë