Dashuro vetëm një herë

Një joshës flokartë, i quajtur Nikolas, qe bërë i pashpirt nga një sekret i dhimbshëm në të kaluarën e tij. Dhe tani që ai kishte përlyer emrin e mirë të Regit, zonjusha gjaknxehtë ishte betuar se do të martohej me të. Bukuria e saj magjepsëse e trondit Nikolasin më shumë se çdo femër tjetër dhe kjo, i nagjall Regit një pasion shkatërrues. Dëshira kaq të shfrenuara mund të të përfshinjë vetëm në keqkuptime të rrezikshme… dhe, mbase në një dashuri që mund të jetohet vetëm një herë gjatë gjithë jetës.

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Johanna Lindsey

Numri i faqeve

388

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995611804

Rreshti

A

Kolona

21

Poashtu mund të ju pëlqejë