Dhimbja

Mbase nuk ka një libër për luftën, për Holokaustin, për vdekjen, ku sentimentalizmi të mungojë kaq fort. Dhe ku dhimbja të flasë kaq shumë.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marguerite Duras

Numri i faqeve

162

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928428073

Rreshti

A

Kolona

26

Poashtu mund të ju pëlqejë