Familja Zvicerane Robinson

Nje Familje shpeton gjalle nga shkaterrimi i anijes ne nje stuhi te tmerrshme. Ata jane familja Robinson. Mendjeprehtesia dhe harmonia e kesaj familjeje e kane bere kete roman nje nga librat qe u ka rezistuar koherave, duke mbetur nje nga rrefimet klasike qe pelqehet nga te gjithe lexuesit.

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Johann Wyss

Numri i faqeve

298

Shtëpia botuese

OMSCA-1

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928132369

Rreshti

A

Kolona

19

Poashtu mund të ju pëlqejë