Miqësi e ndaluar

Nga autorja e romanit “Vera e fluturave”, tashmë vjen historia e paharrueshme e një miqësie të re, e një tragjedie të tmerrshme dhe e një gënjeshtre të varrosur për vite të tëra.

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Anne-Marie Conway

Numri i faqeve

295

Shtëpia botuese

Muza

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928457295

Rreshti

A

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë