Femrat

Shkrimtari i shthurur dhe alkooliku Henri Çinaski ka lindur për të mbijetuar. Pas dekadash të tërë punësh të papaguara, shkapërderdhje parash me gra dhe baste, edhe Çinaskit më së fundi i ndrin ylli i tij letra

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Charles Bukowski

Numri i faqeve

410

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

97899282480

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë