Posta

“Posta”, romani i parë i Charles Bukowski-t, një ish-nëpunësi të rëndomtë poste, u botua më 1971 dhe tronditi fort Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Siç do të ndodhte për pothuajse gjithë prozën e tij, protagonisti është alteregoja legjendare e Bukowski-t, Henri Çinaski

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Charles Bukowski

Numri i faqeve

193

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928248459

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë