Furia

Furia është një vepër me energji shpërthyese, një komedi e pamëshirshme dhe e zezë, një studim thellësisht shqetësues i anës më të errët të natyrës njerëzore dhe një histori dashurie që të lë pa gojë. Gjithashtu është edhe një portret mbresëlënës i Nju Jorkut.

Kategoria

6.25

Infromacione shtesë

Autori i librit

Salman Ruzhdie

Numri i faqeve

284

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

999433350

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë