Gjiri i argjendtë

Romani aq i lexuar “Gjiri i argjendtë” është nga librat më të mirë të autores britanike Jojo Moyes , pasi ato ngrenë probleme të mëdha të shoqërore, e vë gishtin në plagë dhe rrëfimi i saj i dallgëzuar dhe me ritëm të lartë të shtyn të mbash qëndrimin e duhur, të jep si të thuash një leksion të mirë. Por “Gjiri i argjendtë” nuk është vetëm një libër social i rëndësishëm, krejt ndryshe, i pazakontë, plot të papritura… ai është një fitore e rëndësishme dhe e vyer e shkrimtares…”

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jojo Moyes

Numri i faqeve

352

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928033529

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë