Shtrat trëndafilash

Si vajza të vogla, Mekenzi, Ema, Lorela dhe Parkeri kalojnë orë të tëra duke luajtur rolet e tyre të parapëlqyera. Vite më pas, fantazitë e tyre bëhen realitet kur ato hapin agjencinë e tyre të dasmave, për t’ia bërë realitet ëndrrat çdo femre. Me lule fantastike, ëmbëlsira të mrekullueshme dhe me çaste të magjishme të fiksuara në fotografi, kuarteti ‘Nuset’ i Nora Roberts-it tregon rrugëtimin magjik të ndjenjave të femrave drejt romancës.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Nora Roberts

Numri i faqeve

338

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928002600

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë