Gruaja në Anadoll

Gjatë 10000 vjetëve si bashkëshorte, nënë, tregtare dhe mbretëreshë

Kategoria

8.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

A. Muhibbe Darga

Numri i faqeve

389

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

978999061355

Rreshti

A

Kolona

41

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Gruaja në Anadoll"

Poashtu mund të ju pëlqejë