Zonja ataturk

Shtypi botëror pasqyronte mbrojtësen e të drejtave të grave, gruan e pambuluar të Mustafa Qemalit hap pas hapi si një lajmëtare e shndërrimeve të Turqisë. Kur martesa e tyre përfundoi, aspektet e saj politike dhe intelektuale u injoruan me paramendim të caktuar dhe ndihmesa e saj për themelimin e republikës u lanë mënjanë. Perdja që errëson Zonjën Ataturk tashmë ka rënë për të zbuluar një grua dhe një Mustafa Qemal krejt të ri, ashtu siç e tregon historia e dashurisë që zgjati për tërë jetën

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ipek Çalislar

Numri i faqeve

435

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928165220

Rreshti

A

Kolona

40

Poashtu mund të ju pëlqejë