Hije të zgjatura

I vëzhgoi ata që ecën nën dritën e zbehtë të ndriqimit të qytetit. Miku i tij i vetëm ishte zhdukur për një çast. Priti që njëri prej atyre që ikën të ndalet, të shikojë në dritare dhe t’ia bëjë me dorë. Kafeja ia kishte turbulluar lukthin. Kollitej sepse gjatë tërë ditës kishte qëndruar i lagur. E fshiu xhamin që ishte avullosur nga frymëmarrja e tij.

Kategoria

2.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Enine Batar

Numri i faqeve

189

Shtëpia botuese

Fleta

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951727143

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë