Lamtumira

NJË KRYEVEPËR NGA AYSE KULIN: Historia e familjes së një pashai në grahmat e fundit të Perandorisë Osmane. Intrigat, vuajtjet dhe tragjeditë e tyre, por edhe çastet e bukura, të shoqëruara me histori pasionesh dhe dashurish.

Kategoria

7.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Ayse Kulin

Numri i faqeve

363

Shtëpia botuese

Efekos

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951660884

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë