Hipi

Duke iu referuar përvojës së tij të pasur jetësore, Paulo Coelho na kthen pas në vite për të përjetuar sërish ëndrrën e një brezi që kërkonte paqe dhe guxonte të sfidonte rendin shoqëror të kohës.Nëse dëshiron të njohësh vetveten, fillo të eksplorosh botën përreth teje.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

320

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928277398

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë