Shtriga e Portobelos

Dashuria vjen,ulet këmbëkryq dhe arrin të kontrollojë gjithçka. Por vetëm shpirtrat e fortë munden ta mbartin.Dhe Athina ishte një shpirt shumë i fortë.”

Kategoria

7.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

340

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994312559

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë