Hipnotizuesi

Mbetesh pa fjalë dhe përpiqesh të kuptosh se kush është Lars Kepler. Njeriu që me shkopin e tij magjik ka krijuar një prej romaneve më të mira të krimit, i cili të shtyn ta lexosh brenda një nate. Ngjarja zhvillohet në Suedi, por personazhet, dilemat dhe rasti i vrasjes makabre janë universale.

Kategoria

11.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Lars Kepler

Numri i faqeve

546

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928103130

Rreshti

C

Kolona

42

Poashtu mund të ju pëlqejë