Idioti

Ky është romani në të cilin mishërohen në trajtën më të plotë parimet krijuese të Dostojevskit dhe ku zotërimi i çuditshëm i subjektit arrin lulëzimin e vërtetë. Në të rrëfehet historia e qartë dhe tejet e dhimbshme e princit fatkeq Mishkin, e Rogozhinit të tërbuar dhe e Nastasia Filipovnës së trishtuar.

Kategoria

13.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

737

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203108

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë