Ëndrra e xhaxhait

“Ëndrra e xhaxhait” është një novelë e shkurtër, të cilën autori e shkroi shtatë vjet para se të shkruante “Krim dhe ndëshkim”. Në këtë novelë, një nënë ambicioze, Maria Alexandrovna Moskalyova, përpiqet të martojë vajzën e saj 23-vjeçare Zina me të moshuarin Princin K, një i afërm i cili po kalon në qytetin ku jeton familja. Vajza, pas shumë përpjekjesh, pranon të martohet me plakun, i cili nga ana e tij lumturohet që do të bëjë të vetin një bukuri si ajo.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

271

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928033765

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë