Kumarxhiu

Maskarai me të vërtetë luan shumë ndyrë. Unë madje nuk jam kundër mendimit se këtu te tavolina bëhen vjedhje nga më të zakonshmet. Kruperët që janë ulur në të dy skajet e tavolinës ndjekin shumat e parave që vihen dhe lajnë hesapet, ka tmerrësisht shumë punë. Ja dhe një maskara! Shumica janë francezë. Megjithatë, unë këtu vëzhgoj dhe vrojtoj jo që të përshkruaj ruletën; unë përshtatem për veten time që të di si të sillem në të ardhmen. Vura re, për shembull, se nuk ka gjë më të zakonshme kur nga prapa tavolinës zgjatet papritur një dorë dhe i merr për vete ato që keni fituar ju. Nis grindja, shpesh edhe britma, dhe – ju lutem, gjeni dëshmitarë që të vërtetoni përunjësisht se shuma e vënë është juaja!

Kategoria

14.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Fjodor Dostojevksi

Numri i faqeve

230

Shtëpia botuese

Uegen

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928033703

Rreshti

A

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë