Jeto për ta treguar

“Jeto për ta treguar”, përfshin jetën e Marquez,nga lindja në vitin 1927,te fillimi i karrierës si shkrimtar,e më pas në vitet ’50,kur i propozoi gruas e cila do të bëhej bashkëshortja e tij.Eshtë një tregim për njerëzit ,vendet,politika ,librat,dhe muzika,Kolumbia e tij e dashur,episode nga jeta e tij ,të pathëna deri tani ,dhe incidente të cilat më vonë do të shfaqeshin,të shndërruara dhe të përfshira në letërsinë e tij.Një autobiografi e detajuar,e jashtëzakonshme dhe magjepsëse,që na sjell formimin e Marquez si shkrimtar dhe si njeri.

Kategoria

13.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gabriel García Márquez

Numri i faqeve

531

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928226150

Rreshti

A

Kolona

6

Poashtu mund të ju pëlqejë