Karuseli i dashurisë

Mariana një grua rreth të dyzetave, e martuar dhe me një vajzë, është e pakënaqur nga jeta familjare. Ajo është vazhdimisht në kërkim të emocioneve të reja për të gjetur atë që e quan “dashuri e vërtetë”. Pas disa lidhjesh jashtëmartesore, i duket se më në fund e gjen personin e duhur

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dorian Lsai

Numri i faqeve

149

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217387

Rreshti

A

Kolona

23

Poashtu mund të ju pëlqejë