Klasa

Nga autori me famë botërore Erik Segal vjen një sagë e fuqishme dhe prekëse e pesë anëtarëve të jashtëzakonshëm të klasës së Harvardit të vitit 1958; dhe e grave, me të cilat ndërthuren jetët e tyre. Historia shpërthyese fillon në një kohë pafajësie dhe përfshin një çerek shekulli të stuhishëm, duke kulmuar në ritakimin dramatik të përvjetorit tradicional të njëzetepestë, gjatë të cilit ata përballen me shokët e klasës dhe me bilancin e jetëve të tyre. Gjithnjë në qendër, mes pasionit, qeshjes dhe lavdisë, qëndron Harvardi – simboli i asaj që ata janë e do të jenë. Këta ishin një brez, që bëri rregullat – pastaj i shkeli – i cili me suksesin vezullues, tragjeditë e përzishme dhe ambiciet e shfrenuara tronditi botën.

10.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erich Segal

Numri i faqeve

514

Shtëpia botuese

Botimet Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9994362673

Rreshti

A

Kolona

24

Poashtu mund të ju pëlqejë