Korbi

Kur stuhia e atyre dy ditëve kaloi, dhe kur u ktheva i qetë në zyrën time të vogël, tek “Trumbeta”, prisja, herë indiferent, dhe herë me një ankth të madh, vendimin e anëtarëve të komisionit. Më priste një zhvillim i ri, shumë i pakëndshëm. Vendimi erdhi. Ai kishte formën e një letre të zakonshme. Nuk kishte dërgues, por më bëri përshtypje kaligrafia me të cilën ishin shkruar emri dhe adresa ime.

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Panos Ioannides

Numri i faqeve

447

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

978999061515

Rreshti

A

Kolona

37

Poashtu mund të ju pëlqejë