Kur Dashuronte Suani

Kjo është një nga kryeveprat e “përroit të ndërgjegjes: të letërsisë moderne të shekullit të XX, një ekplorim i pamatë i shpirtit dhe ndjesive njerëzore: Sepse ajo çka, brenda nesh, e pandehim se është dashuri, xhelozi, nuk paraqitet si pasion i njëjtë, I pandërprerë, i pandalshëm.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Marcel Proust

Numri i faqeve

271

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994352227

Rreshti

A

Kolona

12

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Kur Dashuronte Suani"

Poashtu mund të ju pëlqejë